Cicles Formatius Sant Nicolau a Sabadell

L’Escola Sant Nicolau, amb més de 65 anys d’història, amb un projecte pedagògic sempre modern, innovador i adaptat a les necessitats educatives de cada moment, ofereix una nova proposta d’estudis: els Cicles Formatius Sant Nicolau a Sabadell, amb el Grau Mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX) i el Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (DAM).

La formació de persones en estudis professionals hauria de ser una de les prioritats en el món educatiu i, per aquesta raó, Sant Nicolau s’implica, de manera plena, en aquesta proposta.

Aquesta nova oferta educativa es basa en la qualitat, la innovació i la priorització en l’ocupabilitat dels seus alumnes, gràcies a un projecte pedagògic modern en el qual es contemplen les necessitats actuals i, per aquesta raó, s’hi inclouen continguts que no es poden trobar en altres ofertes formatives.

Al mateix temps, Cicles Formatius Sant Nicolau compta amb la vinculació amb empreses i associacions empresarials que han de facilitar aquesta capacitació dels nous professionals que es formin a l’escola.